Gevangen in het Hamsterwiel van het Leven

Na de scheiding vond Marije zichzelf op een kruispunt, financieel uitgeput en emotioneel leeg. Tussen een krappe alimentatie en een salaris dat simpelweg niet voldeed, zat Marije vast in een vicieuze cirkel. Werk? Een noodzaak, maar het betekende ook dat haar dochter naar de opvang moest, waardoor hun tijd samen tot de avonden en weekenden beperkt was. Tijd voor zichzelf, haar kind, en haar familie voelde als een luxe die ze zich niet kon veroorloven. En laten we eerlijk zijn, met zo’n krap budget zijn ‘leuke dingen’ geen optie.

Geen wonder dat haar gezondheid er ook onder begon te lijden.

Stel je nu eens voor: Wat als Marije de flexibiliteit zou hebben om minder voor een baas te werken? Wat als ze haar dagen kon herindelen om meer quality time met haar dochter door te brengen? Wat als ‘vakantie’ niet langer een fantasie was, maar een haalbare realiteit? En wat als ze, stap voor stap, de controle over haar eigen leven kon herwinnen, zonder volledig afhankelijk te zijn van een ex-partner of een veeleisende baas?

Dat zijn geen onbereikbare dromen. Het zijn keuzes, en die keuzes kunnen leiden tot een doorbraak. Het vergt moed om uit dat hamsterwiel te stappen, maar aan de andere kant ligt een leven vol mogelijkheden.